VenturiLight

 

 

VenturiLight este o alternativă la luminatoare tradiționale, care pune în valoare avantajele panourilor celulare. Dispozitivele constau dintr-un cadru de aluminiu și policarbonat celular de 16 mm ca vitraliu. VenturiLight se încadrează în clasa foc B-s1, d0 și este folosit ca sistem ieftin de luminator, în situații în care ventilația se poate realiza și în alte moduri.

 

 

 

 

 

În comparație cu elementele convenționale de lumină acoperiș VenturiLight este flexibil în mărime și oferă, datorită posibilității de umplere cu aerogel Lumira, avantaje majore în ceea ce privește economisirea energiei. În plus, față de o mare stabilitate UV, umplerea cu Lumira asigură cele mai bune valori de transmisie a luminii și o difuzie foarte bună.

 

VenturiLight poate fi montat pe un EUROSOCKEL sau orice alte reborduri standard. Pentru cerințe speciale se poate utiliza o flanșă.

VenturiLight se încadrează în clasa de foc BS1, d0. Acesta este disponibil în orice dimensiune de 600 x 600 mm până la 1.800 x 2.500 mm.

 

 

Fiind un luminator de clasă economică, VenturiLight este potrivit în toate locurile, unde aerisirea se poate realiza altfel. Următorul desen detaliat ilustrează modalitatea de montare a aparatului pe atic. (click pentru mărire):

 

                                                                         Detaliu de montaj VenturiLight

Comments are closed.