Airjet

 

Ferestre lamelare de admisie aer și ventilare

Ferestre lamelare de admisie aer și ventilare

În situație de urgență, atunci când este necesară eliminarea fumului prin intermediul trapelor de desfumare, foarte importantă este asigurarea aerului proaspăt suficient. Dacă arhitectura clădirii nu permit acest lucru, Airjet, dispozitivul lamelar de admisie aer proaspăt care se poate monta pe orice tip de perete standard, îndeplinește această funcție în mod profesional. Airjet are fantele în poziție orizontală și poate fi instalat numai în pereți verticali.

 

 

 

 

Fante au grosimea de 1,8 mm și sunt realizate din profile extrudate din aliaj de aluminiu AlMgSi05F22. Rama este produsă din tablă de 3 mm din aliaj de aluminiu AlMg3.

 

Airjet este produs în toate lățimile de la 500 la 2000 mm. Lungimea unității este determinată de lățimea individuală a lamelelor, care este 133 mm. (Lungime = numărul de fante x 133 mm + 172 mm pentru cadru). Lungimea este limitată la un maxim de 20 de fante = 2832 mm.

 

 

 

Avantaje

 

– Producție la comandă pentru fiecare clădire, cu deschideri de pereti de până la 5,46 m2
– Puncte de pivotare rigidizate (testate pentru 30.000 de schimbări de sarcină)
– Clasa de foc A1 (în funcție de structură)
– Bun randament aerodinamic (Aa-valoare)

 

– Ideal pentru ventilare de zi cu zi, precum și pentru alimentarea cu aer, în cazul funcționării sistemului de desfumare (ventilație integrală la o poziție a lamelelor de 85 °)
– Pot fi dotate cu atenuatoare
– Vopsire în câmp electrostatic
– Necesită întreținere redusă datorită construcției simple și robuste
– Se folosesc piese turnate la dimensiuni exacte pentru toate tipurile de suporturi
– Produsul este reciclabil și nu conține materiale dăunătoare

 

 

Airjet poate fi montat în fața ori în interiorul zidăriei. Diagrama de mai jos prezinta montajul în interiorul zidariei.

 

 

 

 

Sisteme de deschidere și de comandă

 

Deschiderea dispozitivelor poate fi realizată pneumatic, electric sau manual. Comanda pneumatică deschide fantele cu ajutorul aerului comprimat furnizat de un compresor (presiunea de lucru: min. 6 bari). Când presiunea este eliberată, două arcuri de tensiune închid automat dispozitivul. Motorul electric funcționează în ambele direcții pentru deschiderea și închiderea fantelor. Dacă se montează un dispozitiv manual, fantele pot fi ajustate la orice poziție.

 

 

 

               

     

 

Comments are closed.