Centrale de desfumare

 

 

 

Centralele de incendiu D+H îndeplinesc toate standardele de siguranță pentru sisteme de desfumare. Protocolul de comunicare securizat transmite semnalele în siguranță către toate componentele conectate. În caz ce incendiu, trapele de fum din acoperiș sau ferestrele de desfumare din fațadă se deschid automat pentru a elibera de fum căile de evacuare din clădire.

 

Pentru orice clădire găsiți la noi centrala de desfumare potrivită – de la situații standard pentru casa scărilor și până la sisteme de desfumare complexe pentru hale de mari dimensiuni. Toate panourile de comandă se pot integrarea într-un concept de management al clădirii (BMS). Datorită sistemului de alimentare alternativă standard de 72 de ore, clădirea Dvs. siguranța la fum va fi deplină.

 

Panourile de comandă RWA, asemeni motoarelor de acționare ferestre de desfumare, dețin certificări la nivel mondial precum VdS, TUV, UL, NF, CNBOP, EN sau ISO.

 

 

 

 

CENTRALE DE INCENDIU 24 V

 

RZN 4503-T

 

Panoul de comandă pentru desfumare cu buton de panică integrat, special pentru casa scării, creat pentru acționare dispozitive de până la 3A, cu control prin microprocesor, inclusiv funcția de ventilație integrată și acumulatori pentru sursă alternativă.

 

RZN 4402-K / RZN 4404-K 

 

Centrală de incendiu pentru comandă desfumare proiectată în special pentru casa scării, ce poate acționa motoare pentru trape și ferestre de fum de până la 2A, respectiv 4A, controlată printr-un microprocesor, acumulatori pentru sursă alternativă și inclusiv cu funcție de ventilare și certificare VdS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RZN 4408-K / RZN 4404-M / RZN 4408-M

Centrală de incendiu modulară pentru desfumare, pentru cerințe flexibile în spații mici și medii, pentru acționarea automatizorilor pentru trape și ferestre de desfumare de până la 4A, respectiv 8A, în până la 2 linii și 3 grupe. Se potrivește perfect cu motoarele cu lanț sau cremalieră pentru ferestre de la D+H Mechatronic, dar și cu alte tipuri de motoare 24 V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RZN 4416M

Panou de comandă desfumare compact, dar flexibil, pentru proiecte medii, controlată printr-un microprocesor, cu 2 linii și 3 grupuri, 16A, acumulatori pentru sursă alternativă la incendiu, inclusiv funcție de ventilare zilnică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RZN 4300-E

 

Centrală de desfumare pentru cerințe complexe, cu comandă a motoarelor de desfumare pe zone, în funcție de cerințele clădirii, modulare personalizată prin tehnologie plug-in, acumulatori, inclusiv aerisire zilnică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Module

 

Module pentru centralele RZN și GVL de la D+H, cu funcții diverse, inclusiv ventilare naturală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CENTRALE DE INCENDIU 230 V

 

 

Centrale de incendiu pentru desfumare RWA 230 V


Sursa de alimentare de urgență în practică

Sursele de alimentare de urgență în practică: sistemele de desfumare protejează persoanele chiar și în clădirile mari. Pentru a realiza un sistem de desfumare sigur, trebuie ca motoarele să asigure deschiderea rapidă a ferestrelor în caz de incendiu. Pe lângă motoarele de desfumare care acționează ferestrele, este necesară și o sursă de alimentare de urgență.

 

Cel mai adesea, sistemele de alimentare de urgență sunt în prezent furnizate pe tehnologia 24 V, chiar și în clădiri mari, cu trasee lungi de cabluri și sarcini mari la ferestre. O problemă complicată, ce presupune o cablare considerabilă pentru a asigura puterea de acționare a motoarelor necesară în caz de urgență. Soluția este evidentă: folosiți o sursă de alimentare de urgență de 230 de volți.

 

De ce alimentare de urgență la 230 V?

Pentru a reduce semnificativ cantitatea de cabluri necesară sistemului de desfumare, D+H a dezvoltat un sistem de alimentare de urgență la 230 de volți. Prin utilizarea acestui sistem special de desfumare și evacuare a căldurii aveți, alături de utilizarea unor motoare de acționare la 230 V, un avantaj semnificativ în comparație cu soluțiile la 24 V: potențialul semnificativ de economisire la costurile de cablare, fără a face compromisuri de siguranță și funcționalitate.

 

 

Unde se folosește o sursă de urgență la 230V?

Sistemul este recomandat pentru obiective complexe, cu ferestre mari, care necesită motoare de forță pentru deschiderea rapidă și cu trasee lungi de cabluri. Astfel de obiective sunt, de exemplu, atriumurile din sticlă, clădirile industriale, gări, aeroporturi și săli multifuncționale de mari dimensiuni.

 

 

 

 

 

 

 

Siguranța în funcționare

Invertor cu ieșire pe curent sinusoidal cu o calitate foarte bună

Diferiți indicatori de stare

Monitorizare a impedanței bateriei

Tensiune constantă

Rapoartarea incidentelor către centrala de comandă RWA

 

 

 

 

Avataje

Performanță mai multă – cablare mai puțină

Ideal pentru trasee lungi

Utilizare în special pentru situații care necesită putere sporită pentru motoare

Reducerea costurilor prin utilizarea de cabluri cu diferență de secțiuni de chiar și 1/10.

 

Comments are closed.