Disclaimer

 

www.achro.ro nu este răspunzător de conținutul site-urilor pe care le accesați cu Hyperlink extern de pe paginile noastre. Această explicație este valabilă și pentru conținutul site-urilor care conțin Hyperlink-uri către site-ul nostru fără a avea permisiunea noastră.Copyright

Utilizatorii acestui portal au dreptul de folosire a conținutului numai pentru uz personal. Toate celelalte drepturi asupra conținutului sunt rezervate de noi, în special pentru publicări pe alte portaluri sau publicații, copiere, salvare pentru utilizare în alte scopuri. Utilizarea comercială a conținutului fără acordul nostru expres prealabil și dreptul de a afirma parteneriate și asocieri comerciale este interzis.

 

 

 Paleta de culori

Toate culorile prezentate în acest website vor apărea doar similar cu aspectul original. Acest lucru este determinat de rezoluțiile diferite ale monitoarelor și plăcilor grafice. Vă recomandăm să apelați întotdeauna la culorile originale pentru a fi utilizate ca probe de referință. Datorită posibilelor diferențe de nuanță între culorile afișate pe ecran și culorile reale nu putem garanta culoarea produselor noastre.

Comments are closed.