FAQ – Frequently Asked Questions

 

Compania

Ce firmă stă în spatele www.achro.ro?

ACHRO SYSTEM este un brand al SC ACHRO Art Industrie SRL, companie înființată în 2004, reprezentață în România pentru trei dintre cei mai mari producători de sisteme de desfumare și aerisire naturală. Producătorii noștri sunt companii cu tradiție în Germania: E.M.B. Products AG, ETERNIT FLACHDACH GmbH, D+H Mechatronic AG.

 

 

Prețuri

Prin ce mijloace este posibil să oferim trape de fum și luminatoare cu o calitate superioară la prețuri atât de mici?

Politica de prețuri a companiei urmărește un sistem german de comerț, prin care se elimină toate costurile ce nu sunt necesare pentru o anumită categorie de produse. Astfel, clienții noștri vor plăti un preț la poarta fabricii, fără alte costuri de infrastructură.

 

Care sunt criteriile după care puteți compara prețurile și serviciile?

Bineînțeles că Achro nu este singura companie care comercializează luminatoare și trape de fum și aerisire de calitate. Considerăm totuși că o comparație de prețuri o puteți realiza doar dacă știți exact ce anume vă oferă fiecare companie. Noi oferim un serviciu gândit să se potrivească cât mai bine așteptărilor dumneavoastră. Aici nu este important doar prețul echipamentului, ci oferta în ansamblul ei, care conține și transportul, montajul sau consultanța tehnică gratuită. Puteți să vă îndepliniți astfel planurile repede, ieftin și calitativ, fără a plăti servicii pe care le puteți realiza în regie proprie.

 


Termenul de livrare, asigurarea, transportul si costurile de transport

Care este termenul de livrare la Achro?

Termenul de livrare este de 10-15 zile lucrătoare din momentul efectuării plății avansului. În funcție de complexitatea comenzii (tip de echipament, dimensiuni, culori, modele speciale, etc.), termenul de livrare se poate prelungi. Noi suntem interesați ca termenul de livrare să fie cât mai scurt posibil, iar departamentul nostru comercial va stabili împreună cu dumneavoastră acest aspect. Sosirea mărfii va fi anunțată anterior și se va stabili de comun acord ora de livrare, pentru a va putea programa timpul cat mai eficient.

 

Cum vor fi transportate produsele?

De cele mai multe ori, produsele se livrează direct în șantier. Dacă din punct de vedere comercial se impune, acestea pot trece mai întâi prin depozitul din București. Transportul se face cu mașini proprii sau cu firme de transport partenere.

 

Cum vor fi protejate produsele în timpul transportului ?

Transportăm trapele de fum și luminatoarele ambalate pe paleți, pentru a reduce la minimum riscurile deteriorării pe durata transportului. La descărcare are loc o recepție calitativă cu clientul, iar orice neconformitate va fi rezolvată de companie.

 

Cine vă livrează accesoriile de montaj?

La noi nu primiți doar trape sau ferestre de desfumare și aerisire și luminatoare, ci și accesoriile de care aveți nevoie pentru montajul lor.

 


Asistența tehnică

Când și cum puteți apela la asistența tehnică gratuită pentru montajul echipamentelor cumpărate de la noi ?

7 zile pe saptamână între 8:00 și 20:00 puteți apela la serviciul nostru de asistență tehnică gratuită. Personalul nostru vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0742 97 96 32. Specialiștii noștri vă pot îndruma pas cu pas pentru montarea trapelor și luminatoarelor, iar pentru cazuri mai complicate un coleg se va deplasa în șantier.

 

 

Modalități de plată

Ce posibilități de plată vă oferim?

Înainte de livrarea produselor comandate, vă punem la dispoziție două modalități de plată:

– 65% avans plătibili prin transfer bancar, restul valorii la livrarea produselor.

– 100% avans (benficiați de 5% reducere), plătibili prin transfer bancar.

Comments are closed.