Ferestre de fum D+H

 

 

Fereastră de desfumare D+H

Fereastră de desfumare cu tamplarie din aluminiu si motor D+H Mechatronic

 

 

Ferestre de desfumare D+H sunt o soluție accesibilă pentru îndeplinirea normelor legale de desfumare în caz de incendiu, conform DIN EN 12101-2:2003, mai ales în cazul clădirilor de birouri cu fațade din sticlă. Alături de funcția de desfumare naturală, o fereastră de fum cu motor D+H îndeplinește cu succes funcția de ventilare naturală. Sistemul este alcătuit dintr-o fereastră cu tâmplărie din aluminiu și geam termopan sau policarbonat și motoare electrice, furnizate de cel mai mare producător european D+H Mechatronic AG. Datorită gamei variate de profile din aluminiu certificate, ferestrele de incendiu sunt soluția ideală pentru arhitectura oricărei clădiri.

 

Calcul de eficiență pentru ferestre de desfumare

Pentru proiectanții de sisteme de desfumare, determinăm gratuit suprafața desfumată reală pentru orice tip de fereastră de fum.  Pentru arhitecți și proiectanți de sisteme SHEV punem la dispoziție documentație completă pentru sistemele de desfumare și asigurăm consultanță gratuită pentru proiectare.

 

 

Soluții pentru fiecare clădire:  planificare, montaj, mentenanță. Sisteme EURO- RWA complete pentru desfumare și aerisire naturală.

 

Motoare cu lanț

Motoare cu cremalieră

Dispozitive de etanșare

Motoare pentru uși

Centrale de incendiu pentru desfumare

Accesorii

 

 

 

Ferestrele de desfumare D+H (sisteme: fereastre + motoare) sunt certificate CE și îndeplinesc cerințele conform standardelor DIN EN 12101-2 și VdS 2159.

 

 

 

 

Catalog D+H Mechatronic

Consultați catalogul D+H Mechatronic

Consultati catalogul de prezentare  Ferestre de fum D+H

 

Aplicații

 

– Clădiri de birouri

– Spații comerciale

– Hale industriale de producție sau depozitare

 

Ferestre de fum D+H sunt verificate și certificate pentru:

• Funcționare sigură la încărcări la vânt de până la 3000 Pa*

• Funcționare sigură la încărcări la zăpadă de până la 2500 N/mp*

• Funcționare sigură la temperaturi de -15 °C*

• Funcționare sigură și rezistență de până la 300°C (Clasa de foc E)

• Certificare prin institutul VdS* (în funcție de mărimea și construcția echipamentelor)

 

Ferestrele de desfumare sunt testate suplimentar pentru:

• Fiabilitate (10.000 curse complete deschis închis)

• Aerodinamicitatea suprafeței de desfumare

• Coroziune, respectiv rezistența în timp.

 

Certificare CE pentru sistem

 

Siguranța în interiorul clădirilor nu provine doar de la echipamentele folosite, ci mai ales de la expertiza personalului care implementează sistemele de desfumare. În calitate de parteneri D+H suntem școlarizați și certificați ca specialiști SHEV. Lucrând în strânsă legătură cu D+H Mechatronic AG, avem posibilitatea să realizăm sisteme de desfumare și aerisire naturală. Prin suportul tehnic, asigurarea și controlul calității în toate fazele proiectului (de la oferta comercială, proiectarea și planificarea sistemelor, la instalare și mentenanță), este posibilă menținerea celui mai ridicat standard de calitate international.

 

 

ACHRO ART INDUSTRIE SRL este certificată CE de institutul german VdS pentru producția sistemelor de desfumare și aerisire naturală RWA, atât pentru fațadă cât și pentru acoperiș.

 


Soluții pentru fiecare clădire:  planificare, montaj, mentenanță. Sisteme EURO- RWA complete pentru desfumare și aerisire naturală.

 

Motoare cu lanț

Motoare cu cremalieră

Dispozitive de etanșare

Motoare pentru uși

Centrale de incendiu pentru desfumare

Accesorii

 

 

Comments are closed.