Garanție

 

 

Pentru a evita livrarea unor produse cu defecte, toate trapele și ferestrele de desfumare, precum și luminatoarele sau fațadele sunt verificate de trei ori până în momentul livrării către client.

 

În cazul în care se întâmplă totuși să existe o deficiența la unul din produse, prin garanția oferită se aplică următoarele dispoziții:

Perioada de garanție este de 2 ani pentru dispozitivele de acționare la trape și ferestre de desfumare, 5 ani pentru părțile non-mecanice și 10 ani pentru vitraliile din policarbonat, indiferent dacă au fost comandate de persoane fizice sau juridice.

Anul începe din ziua livrării.

 Dacă achiziționați produsele cu scopul de a le comercializa mai departe, prevederile certificatului de garanție rămân valabile și pentru cumpărătorul dumneavoastră.

 

Recunoaștem un defect în conformitate cu următoarele dispoziții :

a) Pentru tranzacțiile cu beneficiari finali, se vor aplica dispozițiile legale în vigoare.

b) Dacă sunteți comerciant, aveți obligația de a inspecta produsele în momentul livrării, iar în cazul în care suspectați un defect să îl notificați în scris pe formularul de predare primire. Defecte nedetectabile imediat trebuie să fie, de asemenea, anunțate imediat după descoperirea lor. Respectarea acestor obligații este obligatorie pentru ca certificatul de garanție să nu-și piardă valabilitatea.

c) În cazul solicitărilor îndreptățite de garanție, clienții trebuie să decidă modalitatea de despăgubire prin înlocuirea produsului neconform sau returnarea banilor.

 

Mai multe detalii despre garanția produselor noastre le găsiți aici, în Condițiile Comerciale Generale.

 

Comments are closed.