Multijet

 

Trape de fum RODA - model Multijet

Trape de fum RODA - model Multijet

 

MULTIJET sunt trape de fum lamelare pentru orice vreme, având ca model de bază dispozitivele SMOKEJET. Se diferențiază de acestea prin aticul modificat, prevăzut cu fante laterale de aerisire (similar cu MEGAPHÖNIX și MEGASTAR), ceea ce le permite să ofere o ventilație bună chiar și pe vreme rea. Flapsurile laterale se deschid, de asemenea, pneumatic sau electric, odată cu închiderea în caz de ploaie a clapetelor superioare. Închiderea flapsurilor laterale se face cu ajutorul a două arcuri. Și MULTIJET îndeplinește funcția de dispozitiv de desfumare și aerisire naturală. El este singurul dispozitiv cu aerisire dublă autorizat, ce se poate monta în plan înclinat.

 

 

 

 

 

 

La fel ca toate trapele de desfumare produse de RODA, Multijet corespunde cerințelor conform DIN EN 12101-2 și VdS 2159 (în funcție de versiune). Declarația CE de conformitate este prezentată împreună cu produsul.

 

 

 

Aplicații

 

• acoperiș plat

• luminatoare

• acoperiș înclinat

 

 

 

Versiuni

 

La MULTIJET sunt utilizate aceleași tipuri de lamele disponibile și pentru SMOKEJET. În general, flapsurile interioare au la MULTIJET o înălțime de 160 mm și o lungime de 120 mm.

 

 

Construcție trapă de fum RODA - model Multijet

Construcție trapă de fum RODA - model Multijet

 

Dimensiuni

 

Trape de fum MULTIJET pot fi realizate cu lungimi și lățimi diferite, până la o dimensiune de 1926 x 2966 mm. Lungimea dispozitivului SMOKEJET se bazează pe lățimea aripioarelor de 133 mm

(Lungime = număr de lamele x 133 mm + 40 mm pentru cadru).

 

 

 

               

    

Comments are closed.