Parasolare

 

 

 

 

O temperatura confortabila la locul de muncă nu este importantă doar pentru bunăstarea angajaților. Aceasta crește, de asemenea, productivitatea lor într-un mod semnificativ. Conform studiilor realizate, fiecare grad Celsius peste 20° C duce la o scădere a productivității.

 

 

 

 

 

Deoarece producția de energie termică datorată luminii solare directe poate ajunge pe timpul verii până la 900W/m², protecția solară devine o prioritate. Acesta previne un amestec de efecte care pot fi neplăcute mai ales la locul de muncă și protejează împotriva căldurii, reflectând lumina soarelui. O alternativă la umbrirea externă nu există. În timp ce un parasolar interior nu face decât să acumuleze căldura deasupra sa, sistemele de parasolare exterioare reflectă până la 80 % din lumina soarelui. Ca rezultat, costurile cu aerul condiționat se pot reduce considerabil.

 

 

 

Avantaje

 

• Temperatură plăcută în zona de lucru și o productivitate mai mare a angajaților

• Iluminare antiorbire a camerei (importantă pentru lucrul cu afișaje video, de exemplu computere)

• Economii de până la 30% din costurile cu aerul condiționat

• Greutate redusă și instalarea ușoară pe clădiri noi sau vechi

• Posibilitatea de setare la diferite unghiuri pentru poziția lamelelor

 

Protectia solară pentru DELTALIGHT este realizată din lamele de aluminiu, montate pe partea însorită, evitându-se astfel incidența directă a radiației solare pe timpul verii. Acest lucru nu împiedică folosirea căldurii solare pe timpul iernii, datorită faptului că razele solare ajung pe perioada iernii la o incidență de maxim 17 °. Acest lucru permite razelor solare să strălucească iarna nestingherite de lamelele parasolarului.

 

 

 

Fixarea lamelor individuale se poate realiza cu ajutorul suportului care realizează și distanțarea față de structura luminatorului DELTALIGHT. Montanții se introduc într-o șină presoare din aluminiu, care se fixează împreună cu profilul presor superior al luminatorului DELTALIGHT. Un montaj pe sisteme existente este, de asemenea, posibil.

 

 

                

Comments are closed.