Seria DXD

 

Pachetul de putere

 

Ferestrele extrem de mari și de grele le puteți deschide și închide cel mai sigur cu motoarele noastre din seria DXD. Veți găsi aceste motoare pe ferestre foarte mari de fațadă, ferestre de mansarda și luminatoare. Cu o forță de compresie de până la 3000 N, DXD se încadrează în categoria de greutate de top.

 

Acest sistem performant de motoare este proiectat să rezolve sarcini speciale.

 

Ca toate celelalte motoare D+H cu cremalieră, seria DXD vine standard cu toate funcțiile necesare pentru deschiderea ferestrelor cât mai rapid în caz de incendiu.

funcția de viteză sporită
rezistență la temperaturi ridicate
testarea durabilitate extremă, la 10.000 de cicluri deschis/închis la sarcină nominală

 

Tehnic, motoarele DXD impresionează prin confortul sporit oferit utilizatorilor. Tehnologia BSY+ controlată prin microprocesor pentru sincronizarea mai multor dispozitive este un beneficiu tehnic și economic real oferit utilizatorilor.

 

 

 

 

DXD 150-BSY+/DXD 300-BSY+ 

 

Descriere
Motoarele cu tijă DuplexDrive sunt recomandate pentru ferestre foarte grele, pentru aplicații de desfumare și aerisire naturală. Designul robust permite o compresiune mare și stabilitate la tracțiune, în orice situație de instalare. Utilizarea de materiale de calitate, în combinație cu clasa înaltă de protecție IP 65, permite utilizarea lor chiar și în condiții de mediu dificile. Noul sistem duplex de tije cremaliare, alături de motoarele de forță cu funcție High Speed, reușesc împreună eficiențe fără precedent.

 

Caracteristici

managementul putere-rotații-sens, cu funcție de pornire și închidere lentă, precum și funcția de decomprimare la închidere, protejează ferestrele împotriva avariilor în exploaatre
tehnologia standard BSY+ permite sincronizarea de până la 4 unități duplex
versiune OT (fara tub) pentru design elegant, compact, și o gamă largă de utilizări
limitarea cursei este reglabilă prin senzori magnetici
putere programabilă pentru un consum minim de energie, reduce costurile pentru cabluri de alimentare și energie
diferite funcții (limitarea lungimii, forța) programabile pe loc prin intermediul unui software, permite adaptarea optimă pentru orice aplicație
alunecare cremalierei prin motor permite instalarea flexibilă și ajustarea poziției
alimentare posibilă prin ambele capete ale motorului
opțional, diverse funcții de semnalizare

Comments are closed.