Seria SXD

 

Pentru aplicații grele

 

Seria SXD este conceput pentru ferestre de desfumare de acoperiș de dimensiuni și greutăți sporite. Acest puternic motor cu cremalieră are o lungime de deschidere de până la 1000 mm și poate suporta sarcini din gama medie.

Asemenea celorlalte motoare cu cremalieră de la D+H, seria SXD este alegerea potrivită pentru deschiderea rapidă a ferestrelor de desfumare în caz de incendiu. Chiar și la temperaturi ridicate, construcția lor termorezistentă le face să rămână operaționale.

Din punct de vedere tehnic, motoarele SXD oferă un confort ridicat utilizatorului. tehnologia BSY+ este controlată de un microprocesor pentru sincronizarea mai multor unități, un avantaj real în multe situații.

 

 

 

SXD 150-BSY+ HS 

 

Descriere

Recomandat pentru ferestre de desfumare grele, electronică de control al sincronizării integrată, programabile individual, utilizabile pentru ferestre de desfumare și ventilare naturală, compresiune și forță de tracțiune de până la 1.500 N, lungimi de deschidere de pana la 1.000 mm.

 

Caracteristici

utilizabile pentru ferestre de desfumare, D+H Euro-RWA conform DIN EN 12101-2 precum și pentru ventilație naturală de zi cu zi
echipat cu controler cu microprocesor și electronică de sincronizare BSY+
posibilitate de conectare a până la 8 unități într-un grup sincron
funcțiile de deplasare, caracteristicile si lungimea cursei sunt programabile prin intermediul software-ului SW-BSY +
consum redus de energie datorită  eficienței sporite
utilizabile pentru ferestre de desfumare, D+H Euro-RWA conform DIN EN 12101-2 precum și pentru ventilație naturală de zi cu zi
rulare silențioasă în modul ventilație
conectare cablu de alimentare din ambele capete
disponibil în toate culorile RAL
diferitele opțiuni disponibile, de exemplu poziția și mesajele de stare
gamă variată de console pentru toate tipurile de montaj

 

 

 

Comments are closed.