Seria VCD

 

Motoare pentru ventilație naturală în clădirile rezidențiale

 

Motoarele cu lanț din seria VCD satisfac cerințele pentru ventilare naturală controlată în clădirile rezidențiale, precum și pentru sere sau mansarde. Motoarele se potrivesc pentru majoritatea tipurilor de ferestre.

 

Aplicații pentru 24 -, 110 – sau 230- volți? Pentru fiecare cerință avem dispozitivul potrivit. Datorită dimensiunilor mici, motoarele seriei VCD rămână discrete, în ciuda funcționalității ridicate. Telecomanda opțională oferă utilizatorului un plus de confort.

 

În funcție de cerințe, funcțiile dispozitivelor se pot diferenția în forța și caracteristicile de acționare. Dispozitivele acoperă o gamă foarte largă de standarde de calitate, iar pentru orice solicitare, noi avem soluția potrivită.

 

 

 

VCD 204

 

Descriere

Tehnică marca D+H pentru ventilație naturală controlată, rafinament tehnic și funcțional: acest dispozitiv modern se potrivește pentru aproape toate fațadele si ferestrele de mansardă, datorită consolelor speciale rapid de montat și versatile. În noul său design elegant și simetric, VCD oferă datorită pieselor turnate de mici dimensiuni o funcționalitate și o performanță ridicată pentru foarte puțin spațiu ocupat.

Lanțul central oferă până la 200 N forță de compresiune și tracțiune. Folosind un magnet, lungimea de acționare poate fi ajustată continuu. Electronica motorului controlată de microprocesor, cu tehnologie PLP D+H, monitorizează dispozitivul permanent pentru o funcționare extrem de silențioasă.

Standard de siguranță maximă garantată de funcția de siguranță tandem integrată (TMS +) de ultimă generație, care previne suprasarcina sau diferențele de rulare între unitățile tandem, dar și o oprire simultană.
 

Caracteristici

control electronic prin microprocesor PLP la 24 V
consum de energie redus, de numai 0,35 A
funcție tandem (TMS +) de ultimă generație
programarea continuă a lungimii cursei dorită
carcasă zincată turnată și lanț pe centru
console universale cu posibilitate de personalizare a culorii
disponibile în diferite culori

 

 

 

VENTIC-SOLAR 

 

Descriere

Ventic solar VCD-S 200/250 este un dispozitiv cu lanț alimentat de energie solară, care se potrivește pentru aproape toate tipurile de ferestre. Cu panoul solar monocristalin reglabil, ventilația eficientă independentă energetic este garantată. Prin utilizarea de materiale de înaltă calitate și prin robustețea lanțului special, durata lungă de viață și funcționare sigură este asigurată. Cu aceste motoare fără cablu de alimentare, este asigurată o instalare și o exploatare foarte facilă.

Dispozitivul se livrează la set, alături de telecomanda cu semnal criptat AES 128, set de console potrivite și manual de instrucțiuni.

 

 Caracteristici

perfecte pentru ventilare de zi cu zi, prin ferestre de fațadă sau mansardă în clădiri rezidențiale și de birouri

ideale pentru automatizarea ferestrelor
panou solar individual, reglabil, monocristalin integrat
motor wireless (fără fir), își asigură singur energia necesară
testat pentru 10.000 de curse complete la sarcină nominală
disponibil în diferite culori RAL
frecvență de transmisie telecomandă la 868MHz cu semnal cu criptare 128 AES
baterie reîncărcabilă NiMH cu auto-descărcare redusă și putere mare de acumulare a energiei pentru funcționare chiar și în zilele fără soare
console disponibile pentru ferestre de mansardă Velux ® și Roto ®

 

 

 

ACI 22/ACI 22-RC 

 

Descriere

ACI 22 este indicat ca motor de ventilație pentru ferestre de fațade și ferestre de mansardă, ori pentru ferestre de ventilație în sere. Materialele de înaltă calitate asigură o durată lungă de viață. Lanțul de oțel solid rezistent la coroziune permite o forță de compresiune de 200 N. Oprirea electronică de siguranță permite o instalare ușoară și asigură funcționarea în condiții de siguranță.

 

Caracteristici

Motor de ventilare pentru ferestre de fațadă cu balamale sus, cu balamale jos, pivotante, pentru luminatoare, guri de aerisire în sere, rezistență mare la compresiune în lanț, închidere asistată electronic la 150 N, conectori de alimentare rapidă,
alimentare direct la 230 V, buton de comandă și senzori de vânt și ploaie, precum și senzori de temperatură ambientală ca accesorii în catalogul D+H, disponibile în toate culorile RAL, discrete pe rama ferestrei, montare posibilă și pe profilele cu dimensiuni reduse.

 

 

Comments are closed.