Termenul de livrare

 

Transport și ambalare

Toate produsele sunt pregătite și ambalate în fabricile din Germania. De aici sunt expediate apoi către România.

 

Costuri

Comercializăm și montăm trape de fum și luminatoare în toată țara doar echipamente și produse de calitate superioară, pentru care oferim garanție. Transportul se face gratuit sau contra-cost, în funcție de înțelegerile contractuale. Valoarea exactă se va stabili în funcție de greutatea și volumul fiecărei comenzi în parte.

 

Asigurare și garanție

Mărfurile sunt asigurate până în momentul recepției de către cumpărător.

Transferul de risc are loc în momentul descărcării mărfurilor la adresa de livrare specificată.

 

Condiții de livrare

În momentul livrării veți primi produsele, un proces verbal de predare primire și, eventual, factura finală, precum și toate detaliile tehnice de montaj și exploatare.

 

Termenul de livrare

Timpul de livrare este de aproximativ 10-15 zile pentru trape și luminatoare. Contractul va deveni valabil în momentul efectuării plății de avans. Pentru dimensiuni sau echipamente speciale, sau alte modele speciale, termenul de livrare se poate prelungi cu maxim 2-3 săptămâni. Atunci când produsele comandate au termene de livrare diferite, furnizarea se va face respectând termenul de livrare mai lung. În perioada concediilor și a sărbătorilor legale,  termenul de livrare se poate prelungi, dar acest lucru va fi adus la cunoștința beneficiarului.

Termenul de livrare începe să curgă din momentul efectuării plății avansului.

 

Termenii și condițiile noastre comerciale generale le găsiți aici.

 

Comments are closed.