Trape de ventilare

 

Ventilația naturală se bazează pe capacitatea aerului cald de înălțare, permițând unor cantități mari de aer să fie schimbate fără consum de energie și fără a perturba încăperea cu zgomot de ventilatoare. De aceea, trape de ventilare sau de aerisire sunt preferate ori de câte ori montarea lor este posibilă.

 

Toate trapele de fum din portofoliul nostru, de tipul FUMILUX, PHOENIX, FIREFIGHTER sau SMOKEJET, pot fi simultan folosite ca trape de ventilare, alături de funcția lor principală de desfumare naturală.

 

Trapele de aerisire sunt proiectate pentru a rezista la un număr mare de cicluri deschidere/închidere. Trape de aerisire multifuncționale, cum ar fi MEGAPHOENIX, MEGASTAR și MULTIJET permit o ventilare indiferent de vreme. Când vremea este frumoasă, clapetele principale sunt deschise, folosind la maxim suprafața de aerisire a trapei. Când plouă, sistemul închide automat flapsurile externe și le deschide pe cele interne.

 

În fabrici cu generare mare de căldură, aerul încălzit este evacuat de trape de aerisire de acoperiș de tipul AIRSTAR, proiectate ca ventilatoare labirint. Ele oferă posibilitatea de aerisire indiferent de vreme, iar datorită modului în care sunt construite, suprafețele de ventilare sunt mai mari și, per ansamblu, dispozitivele sunt mai viabile.

 

AIRJET este o trapă lamelară de aerisire, cu instalare verticala, pe pereți. O altă variantă a acestui tip de trapă de ventilare este modelul TOPSTAR. Acesta este disponibil în diferite variante și poate fi echipat cu geam termopan. În cazul în care sunt necesare luminatoare mai mici, cu funcție de ventilare suplimentară, ESSERTOP sau VENTURI AIR este o variantă optimă.

 

 

 

Gamă completă de trape de ventilare

 

 

 

Ferestre de aerisire D+H

 

Ferestre de ventilare D+H

Ferestre de ventilare D+H

Ferestre de aerisire D+H se realizează dintr-o fereastră termopan, la care se atașează unul, două sau chiar mai multe motoare de acționare ferestre D+H pentru deschidere comandată de la distanță.

 

Click aici pentru mai multe detalii despre ferestrele de aerisire D+H.

Download catalog Ferestre de fum și aerisire D+H

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essertop

 

Trape de ventilare Essertop

Trape de ventilare ESSERTOP

Trapede aerisire și ventilare model Essertop sunt o soluție elegantă pentru ventilare naturală în clădirile de birouri sau de locuit.

 

Click aici pentru mai multe detalii despre trapele de ventilare Essertop.

Download catalog Trape de fum si ventilare Eternit Flachdach.

 

 

 

 

 

 

 

Airstar 

 

Trape de ventilare AIRSTAR

Trape de ventilare AIRSTAR

Trape de ventilare și aerisire Airstar sunt soluția ideală pentru fabricile cu producție la temperaturi înalte. Airstar își îndeplinesc funcția de ventilare indiferent de starea vremii.

 

Click aici pentru mai multe detalii despre trapele de ventilare Airstar.

 

 

 

 

 

 

 

Airjet 

 

Trape de ventilare AIRJET

Trape de ventilare AIRJET

Airjet sunt trape lamelare de ventilare, cu aplicabilitate în special pentru depozite sau hale de producție. Deschiderea lor se poate realiza cu motor electric sau pneumatic.

 

Click aici pentru mai multe detalii despre trapele lamelare de ventilare Airjet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferestre lamelare

 

Ferestre lamelare de ventilare

Ferestrele lamelare au fost proiectate pentru a îndeplini cele mai pretențioase cerințe din punct de vedere arhitectural pentru clădirile comerciale sau de birouri.

 

Click aici pentru mai multe detalii despre ferestrele lamelare de aerisire.

Download catalog Ferestre lamelare pentru desfumare și ventilare naturală.

 

 

 

 

VenturiAir

 

Trape de ventilare VENTURI AIR

Trape de ventilare VENTURI AIR

VenturiAir sunt trape de ventilare naturală economice, dar de foarte bună calitate, pretabile mai ales pentru hale de depozitare sau producție.

 

Click aici pentru mai multe detalii despre trapele de ventilare VenturiAir.

 

Comments are closed.